OISHī SUSHI

OISHī SUSHI

order food online

Recentreview


4 stars out of 421 reviews
27 Feb 2020 at 11:25 Vond het niet vers of zelfgemaakt smaken.
20 Feb 2020 at 7:31 Heel lekkere sushi! Heeft mij echt gesmaakt zekker een aanrader! Bezorging duurt altijd wel heel lang. Min 60min
14 Feb 2020 at 21:14 Het eten is altijd zeer lekker maar de laatste keren moeten we steeds meer als 2uur wachten. Jammer..
13 Feb 2020 at 20:22 Altijd lekker. Niets op aan te merken
5 Feb 2020 at 23:15 Ik zou het aanraden sushi en noedels waren lekker en vers
5 Feb 2020 at 21:54 Een uur te laat geleverd
3 Feb 2020 at 12:48 vrijdag avond besteld dus we hadden wel verwacht dat het even langer zou duren, maar viel nog goed mee! ;-) alles wat besteld was was heerlijk! Vooral de zalm en kip sates, gyoza en de eend in teppanyaki met rijst OVERHEERLIJK! beter dan andere plaatsen!
29 Jan 2020 at 21:36 Volgens de website na bestelling: 19 min levertijd. Anderhalf uur later dan maar gebeld, dan was er net iemand onderweg... De sushi was nauwelijks vers te noemen, saus ingedroogd,... Wij bestellen hier alleszins nooit meer!
29 Jan 2020 at 16:05 We hebben al meerdere bestellingen bij Oishï Sushi gedaan! Keer op keer heerlijke sushi! Wegens drukte kan het soms wat langer duren, maar zeker het wachten waard!
27 Jan 2020 at 20:02 Heerlijke sushi! Zeker aanrader
26 Jan 2020 at 22:21 Eten was weer super lekker! Deze keer al enkele uren op voorhand online besteld. De bestelling kwam zelfs 10 minuten voor het richtuur aan. Perfect
17 Jan 2020 at 10:52 2u moeten wachten op sushi