OISHī SUSHI

OISHī SUSHI oishi

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 484 reviews
30 May 2020 at 21:01 Long delivery times
29 May 2020 at 7:18 Heerlijk zoals altijd en perfect op tijd!
25 May 2020 at 10:08 2 Yakitori Zalm gekregen ipv 2 met kip voor de jongste zoon die geen vis lust, een beetje spijtig... maar voor de rest alles heel lekker!!! Aanrader!
25 May 2020 at 0:48 Ik bestel veel bij dit restaurant, maar het was zo’n knappe bezorger! Het was gek maar ik vroeg zijn naam zelf! Jammer vond ik hem niet terug op instagram. Kevin, Ik hoop dat je de volgende keer mijn bestelling terug bezorgt. Het eten was lekker. Dank je
22 May 2020 at 23:00 Ik had om 17u30 een bestelling geplaatst die om 19u geleverd moest worden. Om 19u50 nog steeds niks, gebeld en dan gaven ze toe dat er 20 bestellingen waren geplaatst voor 19u met maar 1 bezorger (?!). Om 20u30 eten ontvangen. Abnormaal! Eten was koud
21 May 2020 at 20:22 Wat ik had besteld, allemaal juist geleverd en enorm lekker. Ze waren zelfs iets vroeger met leveren. Vanaf nu mijn favo sushi adres
21 May 2020 at 11:20 Heel lekkere curry en dim sums, lekkere groentjes bij de curry. Top.
16 May 2020 at 21:40 Super lekker !!! Alleen heeft het iets te lang geduurd? Tip top
16 May 2020 at 20:26 Het heeft 2u en 10min geduurd voor we ons eten hadden!
15 May 2020 at 10:41 Eten was lekker, maar levering duurde lang.
11 May 2020 at 18:07 Perfecte sushi,heerlijk vers en lekker
10 May 2020 at 20:34 Veggie dim sums gevraagd, 3 met vis gekregen. Besteld om 17.45, geleverd om 20.15 terwijl verwachte levertijd 19.15 zou zijn.